söndag 22 november 2009

Hantverk och hembakat hör ihop

När det gäller hembakade kakor har jag noll karaktär. Hantverks-gården Skogsbo hade öppet hus idag och säkerligen 20 olika sorters kakor stod framdukade. Hårda, mjuka – jag var bara tvungen att ta en smakbit av var och en av dem. Nu mår jag som jag förtjänar – frosseri är ju en av dödssynderna och straffet lät inte vänta på sig. Men det var det värt!

4 kommentarer:

www.evaswedenmark.blogspot.se sa...

TUR att jag inte var där med min svaga karaktär!

Unknown sa...

Det du beskriver tror jag inte alls är unikt. Däremot kan jag själv inte identifiera mig med detta - att bli sugen på och ha svårt att låta bli kaffebröd. Jag kan lätt avstå kakor, bullar och bakverk, utan problem. Mina svagheter är salt godis - allt i snacksväg!

Jag kan känna hur du känner nu! *blurp* :o)

Evas blogg sa...

Åh, kakor är en av mina passioner. Fast jag försöker att hålla mig undan, när det går :)

Annika Estassy sa...

Smågodis lockar mig aldrig! Jag tolkar det som att frosserisuget är gemensamt, det är bara föremålen som växlar... :)