söndag 22 november 2009

Hantverk och hembakat hör ihop

När det gäller hembakade kakor har jag noll karaktär. Hantverks-gården Skogsbo hade öppet hus idag och säkerligen 20 olika sorters kakor stod framdukade. Hårda, mjuka – jag var bara tvungen att ta en smakbit av var och en av dem. Nu mår jag som jag förtjänar – frosseri är ju en av dödssynderna och straffet lät inte vänta på sig. Men det var det värt!

4 kommentarer:

www.evaswedenmark.blogspot.se sa...

TUR att jag inte var där med min svaga karaktär!

Maria Björkman sa...

Det du beskriver tror jag inte alls är unikt. Däremot kan jag själv inte identifiera mig med detta - att bli sugen på och ha svårt att låta bli kaffebröd. Jag kan lätt avstå kakor, bullar och bakverk, utan problem. Mina svagheter är salt godis - allt i snacksväg!

Jag kan känna hur du känner nu! *blurp* :o)

Evas blogg sa...

Åh, kakor är en av mina passioner. Fast jag försöker att hålla mig undan, när det går :)

Annika Estassy sa...

Smågodis lockar mig aldrig! Jag tolkar det som att frosserisuget är gemensamt, det är bara föremålen som växlar... :)