lördag 7 november 2009

Jag äter mig glad

När jag drar upp persiennerna tror jag nästan att jag blivit färgblind under natten; allt är bara grått, grått, grått utanför. Några gula löv hänger tappert kvar på träden och fåglarna har ännu inte ätit upp aplarnas alla frukter. Men annars – grått.
Just idag gör det inte så mycket eftersom det är hela sju grader utomhus. Jag ska ta en promenad med K runt sjöarna och fika på Gröna stugan. Och ikväll tänker jag ge T det som de flesta papporna önskar sig när det är farsdag – en middag. Jag ska dock inte laga den själv utan vi ska bara gå några steg ner till vår egen krog, Regissörsvillan. Jag må vara lokalpatriot men den är en av de mysigaste restaurangerna jag vet. När allt utanför är grått finns det bara en sak att göra – äta sig glad!

6 kommentarer:

Evas blogg sa...

Ja nog är det grått allt. Mycket grått. Låter klokt att äta gott en dag som denna.

Jenny L sa...

Precis så kände jag också i morse - grått, grått, grått. Att äta gott blir även mitt botemedel i dag mot det gråa, trista. Bon appétit på Regissörsvillan! Ser mysigt ut.

Annika Estassy sa...

Tänk så lika vi är... Ja Jenny, Regissörsvillan är ett fantastisk mysigt ställe. Personligt, ombonat, gott och vackert. För dyrt dock för att vara en kvaterskorg utan mer ett ställe för speciella tillfällen.

Maria Björkman sa...

Rätt inställning!! Så snyggt du har snofsat till bloggen, förresten!

Annika Estassy sa...

Tack Maria, men jag har väl egentligen bara bytt bilden i sidhuvudet? Tror jag...

Annika Estassy sa...

... och så loggan förstås! :)