torsdag 26 november 2009

Ordna din egen afterwork

Tre kvinnor med en gemensam nämnare – samtliga jobbar med kultur – bestämmer sig för att hyra en bar för en kväll och bjuda in sina vänner på afterwork. Vilken förträfflig idé! Det blev otroligt trångt, det blev gemytligt, jag fick lite vin spillt på mig och jag träffade på en hel del gamla och nya bekanta. Någon liten verksamhetsidé kläcktes också. Precis som det ska vara alltså.
Bra idéer är till för att knyckas och denna måste jag bara stjäla.

När jag kommer hem är lägenheten tom – T är på sin franska. Men köksbordet är dukat och middagen väntar i kylskåpet. Han vet hur hungrig jag brukar vara när jag kommer hem om kvällarna.

4 kommentarer:

www.evaswedenmark.blogspot.se sa...

Viken kul idé med barhäng! Och din T är för go...

Annika Estassy sa...

Jo, han är nog den snällaste man jag känner.
Visst är barhänggrejen en kul idé? Så slipper man fixa hemma samtidigt som man lär känna nya människor som i teorin borde vara intresserade av samma saker som en själv.

Jenny L sa...

Kärlek Annika, kärlek.

Annika Estassy sa...

Jag vet Jenny, och jag är oändligt tacksam för det.