fredag 6 november 2009

Utveckling

Att ha 23 utvecklingssamtal under en och samma period är inte att rekommendera, men är organisationen platt och utan mellanchefer finns det liksom inget alternativ. Jag har haft samtal som tagit 45 minuter och samtal som tagit över två timmar.
Själv har jag varit ute i arbetslivet i över 20 år men endast haft ett eget utvecklingssamtal. Det var för sex år sedan och jag tog tillfället i akt att säga upp mig. Det blev ett invecklat avvecklingssamtal.
Nästa termin väntar 23 lönesamtal...

6 kommentarer:

Jenny L sa...

Oj, vad modigt! Hade du planerat din egen uppsägning vid utvecklingssamtalet eller var det ett spontant tack-och-hej?

Annika Estassy sa...

Det var planerat Jenny och det kändes väldigt bra också!

Evas blogg sa...

Bra jobbat Annika!

Annika Estassy sa...

Jag hoppas det Eva, att det var bra...

Maria Björkman sa...

När jag hade som flest, hade jag 20 st. Det är för mycket, om man ska göra det bra suger det musten ur en. Jag har önskat ibland att jag också skull kunna få den där uppriktiga uppmärksamheten som jag ger mina medarbetare. Av någon som verkligen vill bidra till min utveckling och coacha mig. Men sånt får man sköta själv... :o)

Annika Estassy sa...

Du förstår precis Maria...