lördag 28 november 2009

Vad är väl lite träsmak?

Jag har en otrolig träsmak i baken – en hel dag hemma vid datorn sätter sina spår och min inbyggda stoppning räcker inte riktigt till... Men jag klagar inte. Medan jag satt och redigerade manuset till vårens studieprogram (och vilket intressant program sen!) passade T på att gå ner i källaren och hämta upp adventsstakar, stjärnor och slingor. Nu är det mesta på plats. Finliret med städning, fräscha gardiner och dukar får jag fixa i morgon. Kanske.
Förutom lugnet, är en annan skillnad mot att sitta på kontoret och jobba att inte behöva tänka på mat och dryck. Det fixar T. Jag känner mig trind som en liten julgris efter att ha blivit matad med räksmörgås, tunna salamiskivor, choklad och nötter. Jag har dessutom fått uppmuntrande klappar och blivit serverad te och vin. Synd om mig är det som sagt inte alls.

2 kommentarer:

Evas blogg sa...

Vilken fin service!

Annika Estassy sa...

Bara för mig att bjuda tillbaka när rollerna är ombytta!