onsdag 4 november 2009

Vampyrnatt

Det ska vara en vampyr – eller flera – i år. Idag släpptes biljetterna till New Moon, uppföljaren till Twilight, båda filmatiseringar av Stephenie Meyers makalöst populära böcker om tonårstjejen Bella som förälskar sig i den vackre vampyren Edward.
Eftersom vi inte har några ungdomar boendes hemma längre har vi inte riktigt hängt med Twilight-hypen måste jag erkänna. Dock blev jag varse den idag när jag skulle boka två biljetter åt T:s dotter. SF:s hemsida kraschade av trycket men efter en hel del trixande och fixande lyckades jag med mitt uppdrag – att ordna biljetter till Twillight+New Moon-kvällen dagen innan premiären. Två lyckliga femtonåringar ska snart tillbringa 5 timmar i en fullsatt biosalong och klockan kommer att vara två på morgonen innan de släpps ut igen.
Tänk så härligt att någonting så gammaldags som vampyrer och biografvisningar kan få en bokningssajt att krascha!
Det är nästan så att jag blir lite sugen på att själv se filmerna. Dock byter jag gärna ut sluttiden från två på morgonen till två på eftermiddagen istället. Då är det fortfarande ljust ute…

2 kommentarer:

www.evaswedenmark.blogspot.se sa...

Jag tänker bli tonåring. Jag vet inte vad det är för underlig sida i mig som avslöjas men jag älskar att läsa om just de här vampyrerna och jag förstår tonåringarna, klart man vill ha en vampyr som Edward i sitt liv... dom är ju dock sällsynta i sin sköna blekhet och sin vidunderliga visdom...

Annika Estassy sa...

Då har du någonting att se fram emot när du kommer hem igen Eva! :)