söndag 20 december 2009

Jag ska bli lyxhustru ett tag.

Bankomaten vill inte ge mig några pengar eftersom jag inte har några pengar. "Men jag måste ha kontanter till en julgran!" piper jag medan kön bakom mig blir allt längre och allt surare. "Du lever över dina tillgångar!" mullrar Bankomaten tillbaka. "Men det är bara för att det snart är jul!" försöker jag med.
Det hjälper inte. Bankomaten förblir obarmhärtig – julgran eller inte, har man inga pengar, får man inga pengar.
Nu ska jag bli lyxhustru och låta T försörja mig tills lönen kommer.

2 kommentarer:

Jenny L sa...

Smart! Låt T skämma bort dig riktigt ordentligt med champagne, kaviar och diamanter... eller åtminstone med ett utlägg till en julgran. ;)

Annika Estassy sa...

Jag ska hälsa honom det Jenny! :) Till en julgran lär det definitivt bli, han blir för deprimerad om vi sparar in på den.