torsdag 3 december 2009

Räddaren i nöden sedan många år.

Alla har vi vår akilleshäl när det gäller hälsan och min sitter i magen. Ryggen håller, axlar och huvud likaså. Jag känner mig överhuvudtaget stark, sover hyggligt och är ytterst sällan sjuk. Jag minns faktiskt inte ens när jag hade feber sist, det måste ha varit åratal sedan. Men magen, den lever sitt eget liv vilket faktiskt är en fördel eftersom den fungerar som min hälsobarometer – börjar det svida till vet jag att det är dags att dra ner på tempot lite. Kanske borde jag undvika viss mat men nej, det är för tråkigt.

4 kommentarer:

Maria Björkman sa...

Du verkar klok, och lyssnar på din kropp. I så fall är det ju rätt OK att ha en sån barometer, under förutsättning att man också gör något åt sin situation när i det här fallet magen säger ifrån. Vi har kanske sådana barometrar allihop? Jag har två: magen och öronsuset!

Annika Estassy sa...

Öronsuset låter intressant! Kan det vara ett tecken på att hjärnan håller på att koka över tror du?

Maria Björkman sa...

Haha - du är rolig du! Fast du kan ha en poäng där. Jag vet faktiskt inte vad det är, bara att det blir värre när jag är stressad, och jag har allt svårare att klara av och sortera ut en massa ljud. Äh, åldern du vet!

Annika Estassy sa...

Ja, det är skönt att man har den att skylla på! :)