tisdag 26 januari 2010

Ful men nödvändig

Idag har jag lärt mig att handskas med en brandsläckare. Lätt som en plätt om än lite tungt. På jobbet har vi brandsläckare överallt, hemma har vi inte en enda. Nu ska det bli bot och bättring på den fronten. En billig, om än ful, livförsäkring.

6 kommentarer:

Marie sa...

Här hemma har vi två, men jag blir nu lite fundersam...vet jag hur det fungerar? Kram

Jenny L sa...

Jag har också en sån i mitt hus; kaminerna du vet. Men den är liten så den är inte alltför skrymmande. Har tack o lov inte behövt testa den än. Men nu vet jag i alla fall att det är enkelt.

www.evaswedenmark.blogspot.se sa...

Det hade jag i huset i Enskede, men inte här, det kanske är dumt?

Annika Estassy sa...

Alla vi som älskar levande ljus bör ha en eldsläckare i hemmet, jag inser det nu. Bara att dra ut sprinten, sikta lågt och trycka på handtaget. Ska köpa en till stugan också. Så lätt blev jag religiös..

Anonym sa...

Det är klart att man ska ha! Jag har både en liten och en större här! Det köpte jag när jag insåg att de inte alltid svarar hos brandkåren, och i den mån de svarar så kommer de för sent eller har så har de glömt stegen. Stegen är av trä dessutom.

Annika Estassy sa...

Åh vad roligt Carina med en lång kommentar igen! Du skriver så...målande! :)