tisdag 26 januari 2010

Snart är det vår i vårt kök!


Idag kände jag att det fick vara nog. Efter att media varnat för snökaos från Island följt av iskyla från Sibirien – eller om det var tvärtom – kände jag att det var dags att agera. Jag travade därför genom Humlegården upp till närmaste färghandel, spände blicken i expediten och krävde att få se på Josef Frank-tapeter. Fem minuter senare hade jag bestämt mig; Vårklockor. Kan man överhuvudtaget tänka sig något mer passande mönster för mig som får vinterkräksjukan bara av att tänka på att vi också har en hel februari att ta oss igenom?

Nu gäller det att få upp tapeten. Vi siktar på att börja i helgen och vara klara till nästa fredag när L och S kommer till oss på middag. Då ska det vara vår i vårt kök!
Vårklockor ritades ursprungligen av Josef Frank på 1940-talet för Norrköpings Tapetfabrik.

7 kommentarer:

www.evaswedenmark.blogspot.se sa...

Åh den är jättefin, man får faktiskt en aning av vår! Skulle också vilja göra något fint hemma, men suck, måste först laga kylskåpsdörren som håller på att falla av. Vad jag avskyr såna praktiska problem!

Anonym sa...

En fantastisk tapet har sett den uppsatt.
Gratulerar till ett bra köp

Evas blogg sa...

Underbar! Och du har en utmärkelse att hämta hos mig.

Jenny L sa...

Åh, så fin! När man inte ser några vårtecken runt omkring sig får man skapa de själv. Jag för egen del, köpte en knippe tulpaner och ställde på köksbordet.

Annika Estassy sa...

Gissa om jag kommer att lägga ut en bild när köket är klart? :)
Tack Eva - även du är en kreativ bloggare... ;)

Annika Estassy sa...

Tack Anonym - jag tror att du har rätt! :)

Anonym sa...

Snygg!