lördag 30 januari 2010

Mad men väntar – nu får klisterpenseln ligga.

DSCN4787Delar av träskåpets innehåll står på golvet i datarummet. Vårt kök är just nu utspritt lite överallt. Ett ordnat kaos.

När jag är inne i ett projekt kan jag inte DSCN4784sluta förrän jobbet är klart. Hade jag fått bestämma skulle vi alltså ha tapetserat halva natten. Sådan är inte T. Kockan halv fem deklarerar han att om exakt 30 minuter kommer ett glas Pinot Gris att serveras vilket betyder att det inte blir något mer jobb idag. Vem vågar sig på mönsterpassning efter ett glas vin?

DSCN4796Jag tittar på de våder vi fått upp hittills och känner mig nöjd; det blev precis som jag hade föreställt mig. Men nu lägger vi alltså ner klisterpenseln. T har dukat upp middagen i vardagsrummet och Mad men bara väntar på att vi ska trycka på Play-knappen.

10 kommentarer:

Jenny L sa...

Åh vad fint det ser ut att bli! Så fräscht! Jag känner igen mig i ditt resonerande om att arbeta tills jobbet är avklarat. Tur att du har en motpol i T.
Smaklig måltid och en njutbar Mad men-afton. Hur långt in i serien har ni kommit?

www.evaswedenmark.blogspot.se sa...

Åh vad fint det blir! Jag är som du, slutar inte i första taget. Nu ska här ses på Mad men i min del av staden också!

Evas blogg sa...

Vad fint det blir! Och jag skulle nog också ha jobbat ända tills allt var klart. Fast det är ju bra att någon säger till, annars kan det bli lite väl mycket :)

Annika Estassy sa...

Ja, det kan bli lite väl mycket ibland, när man är ivrig att få jobbet gjort! I morgon är också en annan dag...
Vi är inne på del 5 i säsong 2 och än har jag inte tröttnat!

Granne med potatisodlaren sa...

Tapeterna är pricken över i. Så härligt livgivande. Mad men är lite snålare med liv tycker jag. Vilken tur att T och du komplimenterar varandra så bra. (För något år sedan var jag i ett kök där de fått upp en Frank-tapet med andra blommor upp och ner. Det syntes inte för oss som inte sett den åt rätt håll. Men det irriterade ägaren.)

Rose-Mari sa...

Snyggt och "vårigt" året runt - härligt :)

Marie sa...

Underbara tapet...blir glad bara av att se den så här på avstånd. Men jag förstår dig, svårt att ta en paus när man bara vill bli färdig. Men pauser är viktiga..det vet vi ju. Kram

Lilla a sa...

Bra jobbat! Det finns sina fördelar med män som din. Jag tror att resultatet många gånger blir bättre när man inte håller på så länge att ögonen går i kors.

Kram lilla a

Annika Estassy sa...

Åh vad jag önskar att jag fått se de upp-och-ner vända tapeterna Eva!
Tack för positiv feed-back!
Mad men är ingen varm och kärleksfull serie direkt men jag gillar den ändå på något konstigt vis...

Pia sa...

Klok man Du har! Fast jag hade nog också haft väldigt svårt för att sluta, vill gärna ha allting färdigt på en gång!

Men att bli lockad med ett glas vin och en god middag är något som är svårt att motstå.