söndag 31 januari 2010

En lektion i botanik

DSCN4804

Två vrak sitter i soffan och undrar hur tidigt de ska kunna gå och lägga sig utan att det verkar suspekt.

Köket är klart – halleluja – och jag är stolt som en tupp (eller höna kanske) över resultatet. Noggranna har vi varit, Josef Frank-tapeter får man helt enkelt inte fuska med, de ska behandlas med vördnad.
T har fått sig en lektion i botanik så att han kan imponera om någon vill veta vilka DSCN4809blommor som fyller vår äng: tulpaner, ranunklar, blåsippor, anemoner, maskrosor, scillor, luktvioler och krokusar. Jag ska förhöra honom tills han kan dem alla som ett rinnande vatten.

13 kommentarer:

Anonym sa...

Alldeles fantastiskt och underbart! När man arbetat så hårt och fått ett så fint resultat då FÅR man lägga sig när man vill, OM man inte vill stanna uppe och titta på tapeten förstås!

Evas blogg sa...

Så fint det blev! Tänk att få se en blomsteräng varje dag. Inte illa!

Jenny L sa...

Åh vad fint det blev! Nu är ni värda all sömn! Men jag håller med Carina, kanske är svårt att slita sig från ett sånt konstverk. Å andra sidan har ni ju något härligt att längta efter att stiga upp till i morgonbitti.

Pia sa...

Underbart vackert!
Känn Er stolta och vilken njutning att få komma upp till varje morgon. Nu är sommaren inte långt borta!

www.evaswedenmark.blogspot.se sa...

Klart ni är trötta. Jag har aldrig lyckats få upp en enda tapet. Och ni har mönsterpassat en Franktapet! All min beundran. Det ser så fint ut. Mys i köket i morgon bitti.

Annika Estassy sa...

Jag var faktiskt tvungen att sitta en stund i köket och bara titta, innan jag blir hemmablind. Jag är glad att jag tapetserat så mycket i mina dar. Fort går det kanske inte, men jag har lärt mig av misstagen kan man säga. Och T är en läraktig och följsam tapetseringspartner!

Annika sa...

Men så fint!!!
Vilket otroligt mysigt kök att sitta i.
Tapteten är hur snygg som helst!!
Wow!!

Annika Estassy sa...

Tack Annika - skulle de passa amerikanarna tror du? :)

Maria Björkman sa...

Mmm... i DET köket skulle det smaka gott med en kopp kaffe!

Annika Estassy sa...

Med eller utan socker? :)

Granne med potatisodlaren sa...

Det blev superfint. Ikväll på bygglov satte de upp tapeten som hamnade upp och ner hos min kompis.

Annika Estassy sa...

Synd att jag missade det Eva!

Anonym sa...

Wow, vad häftigt det blev. Underbart att äta frukost i det köket en mörk tisdagmorgon i november! //M