söndag 24 januari 2010

Snygge George är Up in the Air.

Vi såg Up in the air idag; underhållande, tänkvärd, intelligent, sorglig, med bra manus och dialoger samt fina skådespelarinsatser. Sensmoralen – att inget i livet är viktigare än mänskliga relationer – köper man givetvis rakt av. George Clooney, som den sorglöse Ryan Bingham som älskar sitt liv som mestadels tillbringas i luften och på flygplatser, är riktigt övertygande. Han är dessutom oförskämt charmig och att bli äldre klär honom. En film som funkar för både kvinnor och män – såväl T som hans kompis P tyckte om den.

7 kommentarer:

Pia sa...

Låter som en film att lägga på att-se-listan!

Lilla a sa...

Denna vill jag se! Kanske något för nästa lördag...

Jag uppskattar verkligen att vi har så lika smak i så mycket fastän det skiljer några år. Det visar bara att åldern inte spelar någon roll efter det att man passerat någon viss gräns.

Hoppas du får en bra vecka!

Kram lilla a

Annika Estassy sa...

Pia, jag tror du kommer att tycka om den!
Lilla a - visst är det så att smak och värderingar förenar mer än ålder. Jag brukar alltid säga att det dessutom är urtråkigt att bara umgås med lika gamla.

www.evaswedenmark.blogspot.se sa...

Jag ger dig en utmärkelse! Du ser den på min blogg. Kram Eva

Evas blogg sa...

Och denna vecka (eller om det är nästa) sägs det att han ska vara här i trakterna.

Marie sa...

Nu gäller det bara att komma iväg på bio, innan filmen slutar att visas..jag är tyvärr ofta lite sent ute. Kram

Granne med potatisodlaren sa...

Annika gå in på min blogg så har jag något till dig. Kram Eva