lördag 6 februari 2010

Det ska vara en snöskyffel i år

DSCN4824Det står en snöskyffel i vår hall. Inte ens 08:or i lägenhet klarar sig utan snöskyffel denna vinter. Bilen är duktigt insnöad och inplogad så det var bara att bege sig ner till butiken för att införskaffa sig en skyffel. Det känns onekligen märkligt – det är bl.a. just för att slippa skotta som vi bor i lägenhet…

5 kommentarer:

www.evaswedenmark.blogspot.se sa...

Lyckligt bilbefriad som jag är tänker jag aldrig på skyfflar :)

Pia sa...

Det står en i vår trappuppgång, förmodligen ditställd av vår fastighetsskötare, så den brukar sonen använda när han ska skotta fram bilen! Känns helt ok det också! :)

Beppan sa...

Du har fått en utmärkelse av mig! Se Beppans skriverier!
:-)

Lilla a sa...

Körde fast med bilen igår... Då hade jag sannerligen behövt en bra skyffel. Som tur var det på mina föräldrars gata så deras grannar hjälpte till så att jag kom loss.

Lycka till med din bilkörning!

Kram lilla a

Annika Estassy sa...

Skyffeln är nu invigd och bilen framgrävd! :)
Tack Beppan!