söndag 28 februari 2010

Modegnäll

Vem är det som stilar Kristin Meltzer? Jag är så otroligt trött på hennes alldeles för korta klänningar. Hur många ben har hon egentligen? Jag minns Petra Medes fantastiska klänningar från förra året och suckar längtansfullt. Denna tillhörde mina absoluta favoriter, jag drömmer fortfarande om den. Stackars Sibel sen; om hon nu måste ha en märklig klänning på sig – varför inte sätta upp håret på henne så att hon får en hals och slipper se ut som en huvudfoting?   Var förresten inte Py Bäckman väldigt lik Ozzy Osbourne igår kväll? Så söta Anna… Visst, stilkrockar kan vara roliga, men Annas röda Converse till en liten prinsessklänning och till den låten? Varför?

7 kommentarer:

Evas blogg sa...

Hahaha....ja nu ser jag likheten! Jag tänkte mer på Janis Joplin när jag såg Py B. igår.

www.evaswedenmark.blogspot.se sa...

Tittade just på reprisen. Håller med dig i allt utom de söta Converseskorna, det gillade jag, tog liksom udden av det för gulliga annars. Som ett glatt utropstecken. Men Melzers klännngar är något av det fulaste jag skådat och Ozzy Osbourne... man saknar ord så fult var det.

Cecilia N sa...

Flickan kan ju inte rå för att hon har de ben som hon har. Men vi kan väl få slippa se dem.

Huvudfoting, ja, det var nog sonens kommentar också ungefär, fast han fastnade för att det var armar som stack ut.

Annika Estassy sa...

Halva behållningen med melodifestivalen är att gnälla på kläderna! :)
Pernilla W var dock söt i sin klänning tycker jag, allt var inte fult.

*P* sa...

Haha! Väninnan ringde hit och vrålade i luren "Vad gör Ozzy Osbourne i Melodifestivalen!?!"
Jag som lyssnat så mycket på Py (och Dan Hylander) i unga år kände "Nu räcker det."

=0)

Annika Estassy sa...

Huvudfotingar och Ozzy - det ryms mycket i en svensk melodifestival!

Annika sa...

HAHA, jamen det ÄR ju Ozzys tvilling!!! Måste leta upp klippet på svt eller YT!!
Underbart!!
Ozzy och Py, liksom!! :-DDD