söndag 14 februari 2010

Nostalgi...


Jag har en släng av nostalgi, antagligen därför att min cousine, lägger ut bilder av franska släkten på FB. Dessa är från mina föräldrars bröllop – passande en dag som denna! Vi skriver tidig vår 1962 och jag är redan tillverkad om man säger så... Lägg märke till mamsens skor, ett par ursnygga Charles Jourdan, samt hennes eleganta franska ylledräkt. Suck...

2 kommentarer:

Jane Morén sa...

Åh vad fint det är med svartvita bilder! Det blir direkt poesi, film, jag en historia, som tiden stannat upp. Och vilken makalöst vacker naturbild du har i bannern på din blogg. Var är det?

Annika Estassy sa...

Hallå Jane! Ja, det är något visst med svartvita bilder, det känns liksom på riktigt!
Bannerbilden är tagen på Vätö i Roslagen och visar sundet mellan Vätö och fastlandet. Jag har bara en vanlig liten digitalkamera men ibland är motivet så bra (och stilla) att det inte går att misslyckas... :)