fredag 12 februari 2010

Nu vänder mamsen på dygnet.

I natt är det OS-invigning. Jag har verkligen inte haft en tanke på att ett vinter-OS stundar, till skillnad från mamsen som rustat sig med ny digitalbox och ny VHS (eller om det var DVD) samt sett till att hon kan titta på en kanal samtidigt som hon spelar in en annan, precis som man kunde på den gamla goda analoga tiden. Det har tagit henne månader att få det hela fixat men skam den som ger sig. Samtliga inblandade, som från början sa att det inte gick att få till det exakt som hon ville ha det, gav till slut upp av ren utmattning. Lika bra att göra som den synnerligen envisa damen ville så att de alla sedan kunde få lite lugn och ro! Jag har följt hela historien på avstånd tack vare mammas brev och sms...
Jag vet att mamsen kommer att vända på dygnet nu och se till att inte missa en enda OS-gren. Apropå gren kan man undra om jag verkligen kommer från samma – större sportointresse än mitt får man leta efter.

5 kommentarer:

www.evaswedenmark.blogspot.se sa...

Grenar och gener ja - man kan undra. Jag ser att min bror Peter fröjdas så otroligt över att det är OS, skidskytte mm – sånt som jag är så fullständigt otroligt ointresserad av. Jag önskar bara att all sport var på specialkanaler så man slapp översköljas av det helt ofrivilligt.

Annika Estassy sa...

Men precis Eva, och samma sak med P4 - låt oss slippa sporten där!

Granne med potatisodlaren sa...

Jag undrar varför SVT har SVT 24 om de inte kan stuva in sporten där. Utom konståkningen förstås. Vid varje program slut påpekade hallåan att nästa avsnitt kommer den 4 mars i går kväll. Så det blir nog bara melodifestival och OS. Melodifestivalen tänker jag inte nämna någon mer gång. Puh.

Evas blogg sa...

Jag gillar vinter-OS eftersom skidor och skidskytte är otroligt spännande. Men jag är absolut ingen fanatiker som kommer att sitta vid TV:n nattetid. Men lite kul är det allt.

Annika Estassy sa...

Jag röstar på OdlarEvas förslag - ut med allt utom konståkning!