torsdag 25 mars 2010

Inspirationsdag

Jag är vaken, jag är hungrig och jag väntar som vanligt på att T ska vakna. Jag önskar att jag kunde sova hälften så bra som den mannen! Det kanske är så generellt att män sover bättre än kvinnor?
Idag ska förmiddagen tillbringas på Rival där vår arbetsgivarorganisation, Idea, bjuder på inspirerande talare under temat Att göra skillnad. Jan Eliasson är en av dem. Och i eftermiddag ska vi fira av en snart nybliven och glad pensionär. Det är inte klokt hur unga dagens 65-åringar känns. Är det för att de faktiskt är yngre och piggare än förr, eller är det för att jag själv blir allt äldre?

8 kommentarer:

Granne med potatisodlaren sa...

Tänk att få möta Jan Eliasson in real life.
Du har det bra du Annika. Vilken spännande torsdag.

www.evaswedenmark.blogspot.se sa...

Härlig torsdag! Jan Eliasson är verkligen klok - och stilig. Själv ska jag ha en träff jag ser fram emot ikväll med kloka trevliga tjejer som min fd organisation var korkade nog att sparka för att i stället ersätta dem alla men en - kommunkationschef som har svårt med kommunikationen. Men vi ska ha kul!

Maria Björkman sa...

Jan Eliasson är fantastisk på många sätt, ursmart och ödmjuk. Jan Eliasson as primeminister, om ni frågar mig!

Jenny L sa...

Blir lite avis på dig Annika! Som du kanske minns så skrev ju jag om att Jan Eliasson är min dröm man - visserligen i kombination med Benicio del Toro.
Det är väl just Eliassons klokhet, som Eva S säger, och ödmjukhet som Maria skriver, som gör honom så attraktiv och stilig.
Så hälsa gärna "Janne" att han kan höra av sig till mig om han har lust. ;)

Annika Estassy sa...

Första gången som jag ser honom irl och jag sällar mig till hyllningskören - vilken man! Intelligens, bildning och ödmjukhet är så otroligt attraktiva egenskaper. Dessutom har han humor...
Jenny - han fick din mejladress! :D

Jenny L sa...

Ja, tack så jättemycket Annika! Fick just ett jättefint mejl från honom. Vi ska ta en långpromenad på Djurgården på söndag. ;)

*P* sa...

Åh, så många vi är som tycker om Herr Eliasson! Han inger förtroende!

Apropå unga 65-åringar: idag firade vi en nybliven 60-åring på min arbetsplats. Frampå eftermiddagen slog en tanke mig och jag gick upp till jubilaren och sa: det är rent fantastiskt så unga 60-åringar är nuförtiden! =0)

Annika Estassy sa...

Precis P - de är ju yngre än vi snart! :)