onsdag 31 mars 2010

Nu går allt för fort igen

-Hur känns det att vara ledig i morgon? frågar T lite avundsjuk. Han ska inte bara jobba hela Skärtorsdagen utan även en del av Långfredagen. Det blir så när Påsken infaller mitt i ett månadsbryt och man har japanska ägare som inte firar Påsk.
Jag tröstar honom med att hela min dag redan är intecknad med gardintvätt och fönsterputsning. Att tvätta alla rutorna i våra åtta fönster och två altandörrar i glas tar närapå en hel dag. När jag gör det i varje fall.
Det är nämligen plötsligt bråttom med att få lägenheten tipptopp. Mäklaren ringde idag och berättade att hon redan har en intressent, detta två veckor innan vi ens har bilder att visa upp. En första privatvisning är inbokad och vi behöver således inte fundera på vad vi ska ägna vår Påsk åt. Och jag som tyckte att vi hade gott om tid att förbereda allting!
Våren 2010 kommer jag att minnas som en period när jag inte haft annat i huvudet än jobb och lägenhetsaffärer. Jag som brukar planera min trädgård så här års...

10 kommentarer:

Granne med potatisodlaren sa...

Trädgårdsplanering är må hända mer kontemplativt. Men vilken lycka att få en bättre bostad och få allt nytt och fräscht.
Du kommer kan tro minnas denna påsk med glädje.

Evas blogg sa...

Jag tror också att du kommer att minnas denna påsk med glädje. När ni har installerat er i den nya, frächa lägenheten och allt är på plats. Lycka till med fönstren!

Monika Häägg sa...

Hoppas att du får lite påsk ändå, trots fönsterputs och annat!!
Vacker blogbild!

Annika Estassy sa...

Tack Monika och välkommen! :)
Jo, det kommer säkert att kännas skoj när allt är över men nu känner jag mig så otroligt tråkig! Jag hinner inte läsa allt jag vill och jag har dåligt koll på min omvärld. Övergående men ändå frustrerande!

Annika Estassy sa...

Och inte kan jag stava heller...

Pia sa...

Men tänk vad skönt när allt är klart!
Kram!

Sofie B-C sa...

Ska ni flytta? Kan det vara dags för drömhuset i Södra Frankrike ...?

Annika Estassy sa...

Ja, Pia - det är ju skönt efteråt! ;)
Inte ännu Sofie, vi nöjer oss med att flytta 250 m...

Maria Björkman sa...

Det är en sorts trädgårdsplanering du håller på med nu också, fast din inre trädgård!

Annika Estassy sa...

Du är klok du Maria. :)