måndag 22 mars 2010

Vore jag en ko skulle jag idissla B:s pecannötpaj

Jag önskar att jag kunde skriva någonting roligt eller fyndigt eller initierat men jag är för trött för det. Sover för lite. Somnar snabbt men vaknar alldeles på tok för tidigt med huvudet fullt av att-göra-listor. Men ikväll träffade jag bokgänget hemma i B:s mysiga lilla lägenhet som är så full av böcker att inga väggar syns. B lagar underbart god mat och jag undrar om inte hennes fantastiska pecannötpaj kommer att få mig att sova längre än de sedvanliga fyra timmarna. Vore jag en ko skulle jag ägna natten åt att idissla B:s paj. Varför tog jag inte en större bit när jag hade chansen?

4 kommentarer:

Jenny L sa...

Söt ko!

www.evaswedenmark.blogspot.se sa...

Mums! Förstår dig, du måste vara superstressad, när flyttar ni in?

Granne med potatisodlaren sa...

Allt på en gång. Då surrar huvudet många timmar för tidigt. Idag ska jag andas lugnt och laga en tand. Det får räcka.

Annika Estassy sa...

Aj Eva, laga tänder är inte det man väljer att göra i första hand. Dyrt är det också.
Eva - vet inte när vi flyttar, beror på när de som köper vår lägenhet flyttar in. Jag gissar på slutet av juni eller så, vilket ger oss tid att i lugn och ro sortera och slänga!