tisdag 20 april 2010

Av Falsterbo får jag inget se

DSCN5219Det enda jag kan berätta från Falsterbo är att olvonen blommar. Att jag vet det är för att det finns en buske vid vår kursgård. Något mer om vårens framfart vet jag inte, inte heller hur det ser ut utanför kursgården. Våra arbetsdagar börjar kl. 8 och slutar kl 22.30. Efter det är det läxläsning. Det finns ingen tid för vare sig rekreation eller sightseeing och jag kommer att åka hem lika ovetandes om Falsterbo som när jag åkte ner. Typiskt.

5 kommentarer:

Granne med potatisodlaren sa...

Annika, var inte så lydig.

www.evaswedenmark.blogspot.se sa...

I Malung kan jag säga snöade det i morse....

Annika Estassy sa...

Ingen snö här i varje fall!
Eva - jag har ingen möjlig att vara olydig ens, militärisk disciplin råder. Otroligt krävande men samtidigt spännande att se hur vår grupp utvecklas.

Rose-Mari sa...

Kanske läge för återbesök med mindre militäriskt syfte?

Annika Estassy sa...

Jag tror det Rose-Mari! Men vi bor jätte fint på Norregård och kursen är urbra!