tisdag 27 april 2010

Ett hem fyllt av blomster


Tjejerna vid blomsterståndet på Norrmalmstorg hejar på mig som om jag vore en gammal bekant. Vilket jag faktiskt blivit. Jag har de senaste veckorna lagt ner en mindre förmögenhet på att regelbundet köpa färska blommor hos dem, allt för att göra vårt hem så trevligt och inbjudande som möjligt. Idag blev det ett fång liljor samt ett tråg fyllt med pärlhyacinter. Andra gånger har jag kommit hem med tulpaner, rosor, krysantemum, krukväxter... Jag stod och tittade på en vacker buxbom i kruka i eftermiddags men fick lov att ge mig. Inte ens min envishet hade räckt till för att kånka en 10 kg tung jätteboll på tunnelbanan.

2 kommentarer:

Beppan sa...

Visst är det ljuvligt med växter! Riktiga humörhöjare......

Annika Estassy sa...

Håller med Beppan, ju fler växter och blommor desto gladare blir jag!