torsdag 29 april 2010

It's not over until it's over

Jag har denna vecka befunnit mig i en psykisk centrifug. Till alla dem som uppskattar känslomässiga berg- och dalbanor och som gillar att kastas mellan hopp och förtvivlan, vill jag bara säga en sak; sälj er bostad. Jag lovar - ert behov av dramatik kommer att tillgodoses hundra gånger om!
När vi trodde att affären var i hamn så hände det klassiska - budgivaren hoppade av. Som säljare kan man inte göra någonting åt det, det är bara att gilla läget och hoppas att det inte blir en kedjereaktion som leder till att man får börja om hela proceduren från början. Nu blev det tack och lov inte så utan budgivaren två var fortfarande intresserad och i morgon e.m. blir det kontraktskrivning. Om inte även de plötsligt ångrar sig vill säga. Ingenting är säkert förrän köpekontraktet är påskrivet.
Nu längtar jag bara efter en lugn Valborg och att kunna återgå till våra normala liv. Visst, vi har en arbetsam flytt framför oss men den känns som en bagatell i sammanhanget.

6 kommentarer:

www.evaswedenmark.blogspot.se sa...

Jag minns hur jobbigt det var när jag sålde mitt hus. Jag valde att köpa lägenhet sedan till fast pris för att jag inte orkade med budgivningen - men fy vilken flytt det var sedan, du vet ju det: När man ska tömma ett hus efter en hel familj. Ni har säkert allt under kontroll nu!

Jenny L sa...

Lite oroligt förstår jag! "It ain't over 'til the fat lady sings", som man säger. Men i morgon är säkert kontraktet påskrivet så att den korpulenta damen kan ta ton. ;)

Annika Estassy sa...

Yes, the fat lady har tagit ton nu!

Annika Estassy sa...

Yes, the fat lady har tagit ton nu!

Jenny L sa...

Hurra! Grattis!

Rose-Mari sa...

Härligt - Grattis!