tisdag 6 april 2010

Färdigputsat för denna gång!

Nu är det bevisat - att röja, storstäda och styla 113 kvm på 5 dagar är rena konditionspasset; dels har jag träningsvärk, dels har jag gått ner i vikt! Det är så fint hemma att vi tassar omkring och knappt vågar röra ett dörrhandtag av rädsla att det ska bli fingeravtryck på det! Vi hade vår första visning idag. Solen sken, kaklet blänkte och nu kan vi inte göra så mycket mer än att vänta tills fotografen kommer och lägenheten officiellt blir till salu nästa vecka. Under tiden ska jag ägna tid och tankar åt annat. Ska bara ta några egna bilder först...
Vi skapade en sitthöra i arbetsrummet och upptäckte plötsligt en ny utsikt. En annan upptäckt är att en bit tapet ovanför arbetsbänken kan göra stor skillnad.
Blänkande kakel i badrummet tack vare T:s slit. Jag nöjde mig med att putsa kökets stänkskydd.
En liten förändring som gör så mycket!

Har jag sagt att vi gäller färg, T och jag? :)

9 kommentarer:

Granne med potatisodlaren sa...

Vilken fin lägenhet. Så ljus och trevlig. Kökstapeten är verkligen pricken över i. Lycka Till.

Maria Björkman sa...

Gud så fint!

Annika Estassy sa...

Tack för det! Nu ska vi bara stålsätta oss mot all negativ kritik som de som kommer på visningen säkerligen kommer att ha, inte ta det personligt och hoppas att de som väl köper den gillar den lika mycket som vi! Förstår plötsligt hur det känns att vara artist, författare eller konstnär och vänta på kritik och reaktioner...

Evas blogg sa...

Vilken fin lägenhet! Inbjudande bilder.

www.evaswedenmark.blogspot.se sa...

Väldigt fint! Men ni är väl inte där på visningen? Det skulle jag helt enkelt inte stå ut med att vara.

Annika Estassy sa...

Nej, nej, vi håller oss därifrån men vi får ändå höra av mäklaren vilken typ av kommentarer som kommer. Som T sa - plötsligt är vårt hem allmänt villebråd, en vara som ska granskas, vridas och vändas.

Jane Morén sa...

Oj vad fint, vilka fina bilder! Och vad otroligt skönt med så där rent. Städning är underskattat som träningsform. Dags att kavla upp ärmarna och fylla skurhinken med såpa;-)

Jenny L sa...

Vilket trivsamt hem ni har!
Ja, fy så jobbigt att veta att varenda garderobsdörr och skåplucka kommer att öppnas för granskning. Till och med det som står dolt bakom måste ju vara i ordning. Men enligt bilderna ser det ut som att ni klarar den granskningen. Lycka till!

Annika Estassy sa...

Jane - bara att sätta igång, det är skönt efteråt... :D
Jenny, ja usch och fy vad folk rotar!