torsdag 8 april 2010

Ikväll ser jag fram emot...

...att inte behöva torka kaklet i badrummet så fort jag duschat, att kunna ha vattendroppar i handfaten och diskhon, att plocka fram disktrasan och diskborsten igen, att låta böcker och tidningar ligga framme, att ha synliga lampsladdar, att hänga upp morgonrocken på sin krok och kläderna på klädställningen, att stoppa in grönsakerna i kylskåpet istället för att skapa stileben med dem, att få äta upp frukten.
Men framför allt ser jag fram emot att få gå och lägga mig.

8 kommentarer:

www.evaswedenmark.blogspot.se sa...

Njut... med andra ord.Snart bor du i en ny lägenhet.

Victor Estby sa...

Ja, man är liksom lite mindre sig själv när man ska behöva anpassa sitt hem till en massa andra människor. Förstår att du längtat, Annika!

Evas blogg sa...

Känns som om jag aldrig orkar flytta. Men var gör man av alla saker?! Proppar in i skåp och lådor?Tänk om de tittar där! Oj, oj, oj.

Jenny L sa...

Det är du väl värd Annika! Stämmer in med föregående talare - NJUT!

Granne med potatisodlaren sa...

Njut! Jag kom på mig med att längta efter ditt blänkande kakel när jag klev in i badrummet här. Det har inget blänkande kakel. Det fick jag fixa.

Annika Estassy sa...

Jag hoppas få njuta fram till den 25:e - då smäller det! (= stora visningen).
JämtlandsEva: det är just det som är problemet! Man stoppar undan i alla skåp och lådor men folk rotar ju precis överallt! Obegripligt beteende. Vad hoppas de hitta i en garderob - dolda fel?

Jenny L sa...

Den 25:e? Kommer du och T hinna med Melody då?

Annika Estassy sa...

Absolut Jenny! Det ska bli underbart att gå och lyssna på henne.