lördag 10 april 2010

Kvalitetstid med sonen i sommar

Sonen ringer och undrar när jag ska ha semester i sommar. Han vill synka sin med min. Jag undrar varför och han läxar upp mig: "Vi har faktiskt inte setts sedan jul och jag tänkte att vi skulle ägna lite tid åt varandra, kanske vara på landet och så, umgås helt enkelt."
Det var fint sagt, jag blev bara så överrumplad över att en 24-åring planerar in kvalitetstid med sin mamma.

6 kommentarer:

Jenny L sa...

Vad rart! :)

Maria Björkman sa...

Såna tillfällen bara måste man gripa, och hålla tag i hårt!

www.evaswedenmark.blogspot.se sa...

Då blir man glad!

Pia sa...

Det låter härligt.. håll i känslan och ta tag i tillfället!

Annika Estassy sa...

Det ska jag, jag lovar!

Rose-Mari sa...

Skönt att vara betydelsefull även när ungarna är vuxna.