lördag 10 april 2010

Musselmiddag

Bland det godaste jag visste som barn var när mamsen serverade vinkokta musslor. Nu var det min tur att bjuda T på det - odlade blåmusslor serverade i ett smakrikt spad bestående av buljong, vitt vin, lök, vitlök, persilla och svartpeppar. Odlade musslor må vara stora och sandfria - lika goda som småmusslorna som serveras vid medelhavet är de dock inte.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Det SER så gott ut, och känslan det förmedlar, omtanken, det vackra, kärlek... men jag KAN inte, jag har försökt.
Musslor är en sån sak som jag skulle vilja tycka om :-)

Jenny L sa...

Åh vad gott! En favorit! Har ni bröd eller "frites" till?

www.evaswedenmark.blogspot.se sa...

Gott1 Jag älskar också den konstiga varianten moules frites, som Jenny!

Annika Estassy sa...

Nej, nej, absolut inga frites till! Man är ju ingen belgare heller... :D
Förstår vad du menar Carina, vissa maträtter skulle man så gärna vilja tycka om men det går bara inte. Surströmming t.ex.