lördag 3 april 2010

Och fönsterputsningen den fortsätter

Det blir en fin dag idag, jag ser det där jag sitter med utsikt över hus och tak. Vår lägenhet må ligga på entréplanen men huset är byggd på en kulle så jag får min dos av höjd i alla fall. Dagens planer är att olja in terrasstrallen och... putsa fönster. Jag hade kanske varit klar om inte T lockat ut mig i solskenet igår för att promenera bort till Gröna stugan vid Lötsjön och äta deras fantastiskt goda räksmörgås. Å andra sidan är det nästan en fröjd att putsa fönster på våren. Skillnaden mellan före och efter är så enorm, ungefär som att få glasögon och plötsligt upptäcka vad det innebär att se klart. Ju mer jag fejar med lägenheten desto mer tycker jag om den. Lite separationsångest har jag nog allt.

3 kommentarer:

Maria Björkman sa...

Tänk så trist om du inte haft separationsångest! Då kan man ju undra hur mycket lägenheten egentligen har betytt. Nej, vältra dig i separationsångesten, så är det över sen. Ren och nyfrälst kan du sen omfamna er nya lägenhet!

Annika Estassy sa...

Har jag sagt att du är klok? Jo, tänkte väl det... Nu gäller det att ta hand om det som varit men så småningom blir det dags att ta hand om det som komma skall!

www.evaswedenmark.blogspot.se sa...

Hoppsan ja, putsa fönster... det måste man ju göra när våren kommer. Ibland väntar jag så länge att jag tänker: det är ingen idé, ska ju ändå snart flytta ut till ön...