söndag 11 april 2010

Oemotståndlig

DSCN5212Jag gick förbi Åhléns Marimekko-skålar för några dagar sedan och föll i extas framför raderna av färgglatt glas. Jag gick förbi hyllan en gång till i går, i sällskap med T denna gång och med en premiecheck i plånboken. “Tycker du om dem?” frågade jag honom. Det gjorde han. “Välj ut en färg” uppmanade jag honom. Han gick direkt på den äppelgröna, min egen favorit. Lika smak och så en premiecheck ovanpå det – det gick ju inte att motstå…

5 kommentarer:

www.evaswedenmark.blogspot.se sa...

Om jag säger att jag har en liten och en stor sådan skål - i blå och turkos färg - blir du förvånad då? :)

Rose-Mari sa...

Visst är dom fina! Jag har en liten blå :)

Granne med potatisodlaren sa...

Havsgrön som ett stormigt Ålandshav.

Annika Estassy sa...

Nix, inte ett dugg förvånad över att ni alla redan har - denna är min första men troligen inte sista!
Den röda är snygg men dyrast. Fick lära mig av en kompis att ju mer rött i glaset färg, desto dyrare glas. Just rött glas är tydligen dyrast att tillverka.

Pia sa...

Ingen nyhet direkt... men jag vill ha den röda! :)
Fast den gröna skulle vara rätt OK också! ;)