tisdag 13 april 2010

Solen skiner och folk är snälla!

Jag fortsätter min lilla hyllning till HSB... De har ju redan tidigare lovat att byta ut vissa tapeter i vår nybyggda lägenhet, tapetval som gjordes av några andra än vi. Jag passade samtidigt på att fråga om de kunde tänka sig att tapetsera några fondväggar i de övriga rummen, mot betalning. Fick precis följande svar:

Hej Annika!
Har nu fått ett glädjande besked från projektledningen för HSB brf Garbio… Ni kommer att få alla era färg- och tapetönskemål (enligt din bifogade skiss) utförda utan någon extra kostnad. Arbetet kommer att utföras och färdigställas under maj månad.
Har du några funderingar är du välkommen att höra av dig!


Dessutom ska jag träffa mitt bokgäng ikväll och jag slipper hem och hämta bilen först eftersom ursnälla gulliga I har lovat att skjutsa hem mig.

Det är vår, solen skiner och folk är snälla. Härligt!

6 kommentarer:

Granne med potatisodlaren sa...

HSB som du har kontakt med måtte vara ett under av serviceföretag. Vilken tur att ni hör till en så generös förening. Veckan börjar bra, Annika, då kan det bara bli bättre.

Evas blogg sa...

Grattis! Så otroligt generöst av dem.

Cecilia N sa...

Stort grattishurra!

Annika Estassy sa...

Och ingen hund som verkar ligga begraven... :)

Jenny L sa...

God kundvård!

www.evaswedenmark.blogspot.se sa...

Man får ju lust att gå med i HSB igen....