lördag 8 maj 2010

Dags för en glad rosé

untitledTermometern ute visade på endast  2 grader varmt när vi till slut gick in i stugan igen efter att ha tillbringat  timmar med att köra skottkärra efter skottkärra med ris och grenar till områdets stora brashög. Vi måste ha gått närmare en mil sammanlagt – bättre och trevligare motion än att gå till gymmet. Belöningen nu blir en skön brasa i kaminen och ett glas kylskåpskallt Portico Rosé. Rekommenderas varmt, ett vin som får höga betyg av samtliga recensenter. Eller som Allt om mat skriver: “Örtigt och lite kryddigt, ett vin med en glad personlighet. Mer än prisvärt”. Jag gillar glada personligheter…

6 kommentarer:

*P* sa...

Åh, jag som är så sugen på rosé! Men jag vill ju ha lite vårvärme först...

www.evaswedenmark.blogspot.se sa...

Den måste jag testa. Jag var på rosévinprovning för ett tag sedan - gillar rosé - det känns sommar: Men var är värmen, det nödvändiga tillbehöret till rosévinet!?

Jenny L sa...

Vilken trevlig belöning! Håller dock med de två tidigare kommentatorerna: Var är värmen?

Johan sa...

Den ska jag prova nästa gång, själv drack jag en väldigt god ny rose' igår men glömde ta namnet på den - typiskt.

Pia sa...

Bästa belöningen, brasvärme och ett gott vin!
Tror jag ska prova det till studenten! :)

Annika Estassy sa...

Precis - var är värmen? Men det blir ändå sommarkänsla när man tar sig ett glas rosé. Med lite salami till...
Johan - kolla upp namnet, vill gärna ha tips!
Eva - kul med roséprovning, det skulle jag gilla.