söndag 9 maj 2010

Nya äggkoppar

DSCN5301Plötsligt var alla våra äggkoppar borta. Vi letade på alla möjliga och omöjliga ställen men insåg sedan att från den ena dagen till den andra – nästan – hade samtliga våra äggkoppar försvunnit. Jag tror mig veta vad som hänt dem, även om T förnekar å det bestämdaste. Jag tror nämligen att vi (läs T) helt enkelt slängt dem. Av misstag. Tillsammans med skalen från våra frukostägg. Den senaste tiden har vi därför använt snappsglasen som äggkoppar men så gick jag förbi Bruka Design... Jag kunde givetvis inte bestämma mig för vilken färg vi skulle ha och köpte därför en av varje, utom den rosa varianten som kändes lite väl sockersöt. Det blev en grön till istället. Nu gäller det att hålla vakt vid soppåsen om morgnarna så att dessa inte går samma öde till mötes som våra gamla.

4 kommentarer:

Granne med potatisodlaren sa...

Varför får vissa prylar fötter? Det kan man undra gång på gång. Fina äggkoppar.

www.evaswedenmark.blogspot.se sa...

Härligt lättsinnig man! Jag undrar hur han gör med champagneglasen?

Annika Estassy sa...

Huga, champagneglasen skulle jag få hårdbevaka - om vi hade några... :D

Jenny L sa...

Äggstra fina! ;)