tisdag 4 maj 2010

Klonkljud i Täbys labyrinter

Träff med bokgänget igår kväll och jag körde så himla fel på vägen dit att jag undrade om jag någonsin skulle hitta ut ur villaområdet igen. Jag säger bara - akta er för Täbys villakvarter, de är värre än labyrinten i The Shining. Och hela tiden jag irrade runt hördes ett mystiskt klonk-ljud från någon av bilens alla okända hålrum. T ringde verkstan i morse: "Vi har ett konstigt klonkljud i bilen" sa han och väntade sig ett skrattanfall från andra sidan tråden. Men nej då, verkstäder är nog vana vid det mesta. I morgon ska de undersöka vad klonkljudet beror på. Jag känner på mig att orsaken inte kommer att bli billig...

5 kommentarer:

Pia sa...

Men usch och fy! Klonkljud i bilen..! Nu är jag så less på min bil så jag kör ner den i Norrtäljeviken snart. Hoppas Ni slipper tänka tanken med Er bil! Håller tummarna för att det är ett struntfel! :)

Annika Estassy sa...

Det ligger nog ett antal bilar i den viken... :)
Bilar ska bara funka och du har verkligen haft otur med din på sista tiden.

Cecilia N sa...

Klonkljud precis när man bromsar? Det har vi på höger fram. Maken körde ner i ett feruktansvärt hål som ingen markerat.

Nån dag ska vi ringa till hovreparatören ...

Sen har jag för mig att det ska låta klonkigt om man gör maxutslag på ratten om man har fel på spindellederna.

(Men vad nu allt detta betyder har jag inte nån större aning om mer än att det kostar pengar och kan skada värre om det går ännu mer sönder.)

Johan sa...

Det är aldrig billigt på bilverkstaden. Seinfeld har gjort ett grymt kul avsnitt om kostnaden på bilverkstaden, skulle länka till det här om jag visste hur man gjorde :)

Annika Estassy sa...

Jag gissar på att stötdämparfjädern har gått av... Vi väntar ännu på domen.
Johan - lägg ut den på FB vet ja'!