måndag 24 maj 2010

Rikedom

Vi var iväg ikväll och hämtade ut en fotpall vi beställt. Den gjorde oss fattigare. Men så gick jag även och hämtade ut mitt bokpaket och plötsligt kände jag mig rik igen. Nu är sommaren räddad, oavsett väder.

7 kommentarer:

Beppan sa...

Ja - vad går upp emot en god bok att njuta av i en skön fåtölj. Och inga måsten som kallar...

Annika Estassy sa...

Problemet är att jag vill ha det så, bra mycket oftare än vad jag har råd med! Först jobba, jobba för att sedan - om man lever då - få vara "ledig". Knepigt...

tankar från mitt fönster sa...

Oj, vart tog den förra bokhögen vägen? Jag försökte läsa på bokryggarna men såg bara "Smaken".
kram
/kajsastina

www.evaswedenmark.blogspot.se sa...

Fin bokhög. Jag längtar också efter att läsa Sarah Waters. Tror mer på denna bok av de Rosnay än den som kom nu i vår. Den är jag nyfiken på.
Jag håller också på att samla en liten sommarhög som inte får röras förrän på ön. Anna Karenina till exempel blir fin omläsning i vilstolen.

Jenny L sa...

Tre av fem böcker som jag också vill läsa - Italienaren, Smaken och Vem dödade Ayatolla Kanuni. De andra vet jag inget om. Kanske väcks nyfikenhet genom dig.

Ps. En fråga Annika, sväljer du böckerna hela eller? Du verkar läsa väldigt fort.

Annika Estassy sa...

Stina - om du klickar på bilden så blir den större och då kanske du ser titlarna bättre? Säg till om du ändå inte ser!
Ja Jenny, jag är en snabbläsare men så åker jag kommunalt till och från jobbet och då läser jag hela tiden, t.o.m. i rulltrapporna! :)

Pia sa...

Åh, vad härligt!! Snart dax för mig att botanisera pocketböcker i vår fina bokhandel vid lilla torget inför sommarens semester! Det är lycka! :)