söndag 16 maj 2010

Sofflös

DSCN5334Här stod en soffa när vi åkte hemifrån i onsdags. Den var borta när vi kom hem idag – även sonen är nämligen i färd med att flytta och han behövde den. Nu känner sig käre T vilsen – hans älskade, aningens nedsuttna soffhörna är försvunnen. I morgon kväll är dock ordningen återställd, då levereras en ny soffa och jag vet exakt var jag kommer att hitta T när jag kommer hem från jobbet…

6 kommentarer:

www.evaswedenmark.blogspot.se sa...

Underbart att köpa ny soffa att sitta in. Är den ... röd?

Jenny L sa...

Okej för avsaknaden av soffa, men det ser väldigt stilistiskt snyggt ut.

Anonym sa...

Jag går också i soffinköpsplaner! Det är underbart, till och med känslan, innan jag har köpt den. Det kan bero på att jag måste leta ännu mer här, det finns inte mycket snyggt att välja på, och jag vägrar att ha dessa vräkiga spanskinspirerande modeller man gillar här med en massa trä överallt i snirklar.

Granne med potatisodlaren sa...

Vilken tur att sonen behövde en soffa. Det gör det lättare att spana efter en ny. Hoppas T trivs i den också.

Monika Häägg sa...

Det ser väldigt fint ut även utan soffan!
Jag pratade med en bekant till mig som är försäljare av möbler. Han var bekymrad över framtiden för det har sålts lite under tiden "krisen" har varit. Kanske bryts trenden nu. Nu på en gång vill alla investera i lite nytt!

Annika Estassy sa...

Soffan är otroligt RÖD! Förstås... :) Kanske att folk vågar köpa lite möbler nu igen? Fast jag tror inte att möbelbutikerna i Stockholms län märkt av krisen lika mycket som i andra delar av landet.
Lycka till Carina med ditt soffköp - förstår mycket väl att du vill ha en sobrare modell än de spanska. I Sverige finns det så mycket att välja på att man blir alldeles snurrig. Och många kostar en hel förmögenhet. Till slut blev den en soffa från MIO som i mycket påminner om vår gamla...