måndag 17 maj 2010

Den nya favoriten

Jag kom hem samtidigt som den nya soffan levererades. T slängde sig genast över förpackningen och han var rekordsnabb med att packa upp den nya favoriten. Den är röd, tyget har en lite grövre struktur, den är formgiven av Bo Westerdahl och den heter Vardag. Den har bara ett fel – den är ännu inte tillräckligt nedsutten. Tycker T.

7 kommentarer:

Jenny L sa...

Snygg! Härligt med en fotpall att sträcka ut benen på. Kommer ni "slåss" om den platsen eller?

Evas blogg sa...

Mycket snyggt med röd soffa! Stilren och fin är den.

Annika Estassy sa...

En gång i tiden var just den hörnan min. Men så flyttade vi ihop och plötsligt var den inte längre det. Man ska välja sina strider har jag lärt mig så numera huserar jag i den andra hörnan och där trivs jag bra! Fotpallen är till för T:s långa ben - själv sträcker jag ut mig soffan och kräver fotmassage som kompensation. :)

Annika Estassy sa...

Det var just den enkla formen vi föll för Eva!

Jenny L sa...

Smart! En kvinnas list...

Pia sa...

Enkel, stilren och ursnygg! Skulle passa ypperligt hemma hos mig! ;)

Annika Estassy sa...

Ännu snyggare nu när benen är vridna åt rätt håll! :)