onsdag 26 maj 2010

Stör ej - jag reser.

Nä, det blir inget inlägg idag. Trött. Ingen inspiration alls. Men kanske i morgon? När jag sitter på tåget upp till Gävle, för en två dagars konferens med kollegor och förtroendevalda för några av landets största avdelningar? Ja, kanske. Såvida jag inte passar på att läsa istället. Jag tror inte att jag sitter med några jag känner. Jag tycker nämligen om att vara asocial när jag åker tåg, vill gärna sitta för mig själv.
Är detta jag skrivit ett inlägg? Ta mig sjutton, jag tror det...

4 kommentarer:

Rose-Mari sa...

Härligt inlägg för att inte vara ett inlägg :) Håller med om att det är skönt att vara lite asocial på tåget. Sitter själv och slöläser lite på nätet.

Annika Estassy sa...

På väg upp eller på väg till kontoret?

Johan sa...

sitt själv, använd datorn flitigt ;)

Pia sa...

Behövs inte mer heller! :)