tisdag 8 juni 2010

Att jobba hemifrån ibland...

... är otroligt effektivt men rätt så tråkigt. Men nu är jag klar och slipper sitta i helgen och jobba! Jag har dessutom hunnit med att snäsa av en fondmäklare som ville göra mig rik. Tack, men jag behöver ingen hjälp med att missköta mina pensionsplaceringar, det gör jag så bra själv... Och inte är jag intresserad av Omega 3 heller, vare sig i flytande eller pillrig form. Tänk så många intressanta samtal jag går miste om när jag inte är hemma och svarar i telefonen om dagarna!

3 kommentarer:

www.evaswedenmark.blogspot.se sa...

Lite tråkigt är det allt, därför har jag hittat ett ställe att sitta på i höst. Det blir mer njutbart att sitta hemma ibland om man också hittar en arbetsplats utanför hemmet!

Annika Estassy sa...

Det låter toppen Eva, det kommer att göra dig glad!

www.evaswedenmark.blogspot.se sa...

Redan tanken gör mig glad!