tisdag 8 juni 2010

Snart är det Sommar igen

Sommar, sommar, sommar… Så var det dags igen! Jag bockar direkt för Eva Dahlgren, Pär Johansson och Ted Harris. Idrottsmän och näringslivstoppar intresserar mig sällan, inte heller pseudokändisar à la Claudia Galli. De första brukar ha malande röster som får mig att somna, de andra inget intressant att tala om. Men jag vet också att sommarpratare jag hoppats på kommer att göra mig besviken – och tvärtom. Det är med andra ord lika så bra att försöka lyssna på samtliga. Tack och lov för repriser och webbradio! Men Pär Johansson kommer att vara toppen, det har jag redan bestämt. För er som inte vet det leder Pär Glada Hudik-teatern, en teater för och med såväl utvecklingsstörda som normalstörda.

2 kommentarer:

Jenny L sa...

Och jag ser fram emot att höra Annika Östberg berätta sin historia.

Annika Estassy sa...

Ja, det ska bli spännande att se hur hon lägger upp den och vad hon väljer att lyfta fram.