torsdag 17 juni 2010

Flytta till Solna Bodil!

Jag läser på Bodil Malmstens blogg att hon letar efter ett boende på Söder. Hon är med i budgivningar och blir alldeles matt av prisnivån och budgivningshysterin. Ack vad jag känner igen detta! Men Bodil – flytta en bit utanför Söder, där är det billigare att bo. Man måste faktiskt inte bo på Söder, prismässigt är ju Söder det nya Östermalm. Nästan.

2 kommentarer:

www.evaswedenmark.blogspot.se sa...

Egentligen vil jag helst av allt bo nära mina barn och nära mina vänner. Det är nog det viktigaste. Viktigare än stadsdel. Helst i samma hus. Gärna i kollektivhus men med egen lägenhet och kök men möjligheter att umgås.

Annika Estassy sa...

Ett generationsboende alltså! För några veckor sedan var 4 lägenheter till salu samtidigt i samma trappuppgång i ett av husen i vårt kvarter. Fast då undrar man nästan vad som är fel med huset...