fredag 18 juni 2010

Nu lämnar vi prinsessbröllopet åt sitt öde

Det är fredag och ikväll åker vi upp till Vätö, som vanligt. Just denna helg ska det bli extra skönt att komma iväg, lämna hela prinsessbröllopshysterin som jag är så trött på.
Jag avskyr att känna mig manipulerad och det gör jag nu. Media och handlarna kräver att jag ska vara intresserad. Men se, det är jag inte och det kan jag helt enkelt inte bli! Jag kan inte bry mig mindre, jag blir bara irriterad av att bli tvångsmatad med information jag inte vill ha. Därför är det lika bra att fly fältet och lämna utrymmet åt dem som tycker detta är det största som hänt Sverige de senaste 33 åren eller när det nu var kungen gifte sig.
Jag såg förresten en tidningsrubrik nyligen - "Nu skriver de historia" stod det. Nej, jag tror inte att historieböckerna kommer att ödsla speciellt mycket trycksvärta på detta bröllop. Eller?

5 kommentarer:

Jenny L sa...

Couldn't care less, som sagt. Ha det så härligt på landet!

Annika Estassy sa...

Merci!

Johan sa...

Där tror jag du har fel, kommer nog stå en hel del om detta bröllop i historieböckerna. Vad mer finns det att skriva om???

Annika Estassy sa...

Du har så rätt Johan - det händer ju i stort ingenting viktigare i världen just nu... :)

tankar från mitt fönster sa...

Instämmer helt! Jag håller med Anette Kullenberg, som skriver att det här är en pseudohändelse och förmodligen det sista kungliga bröllopet i Sverige.
kramar