onsdag 16 juni 2010

Ny design

Grönt är skönt men ny design innebär också att det händer saker med gamla inlägg! Bilder som åker runt huller om buller, uttänkt disposition mellan text och bilder som plötsligt inte längre stämmer... Om nu Blogger vill att vi ska förnya oss lite, varför kan de då inte hitta en html-kodning som innebär att objekten förblir där man en gång placerat dem? Herregud - vi lever ju i rymdåldern!

5 kommentarer:

www.evaswedenmark.blogspot.se sa...

Din gröna blogg är skön! Men jag vet inte om jag vågar ändra...

Jenny L sa...

Superfint Annika! Men jag känner nog lite som Eva.

Pia sa...

Jättehärlig bakgrund! Grönt är skönt och en av mina favoritfärger! :)

Granne med potatisodlaren sa...

Min favorit färg. Inbjudande. Fint.

Annika Estassy sa...

Tack, ni är snälla! Men hade jag vetat hur mycket pill det innebär att gå in och ändra de värsta konstigheterna manuellt, hade jag nog inte bytt design...