söndag 13 juni 2010

Vårtrötthet

Fördelen med att ha en stuga i en högre växtzon är att vi får uppleva våren och försommaren två gånger. I stan är syrenblomningen snart över men på Vätö har den precis börjat.
För övrigt verkar den stora vårtröttheten ha drabbats oss. Vi lägger oss tidigt och unnar oss dessutom lyxen att sova middag en stund. Jag tror att vi omedvetet laddar inför allt som väntar; sortera, slänga, packa, flytta, sälja möbler, källarrensning, uppackning... Jag vill ha allt klart så fort som möjligt så att vi sedan kan ägna vår semester åt att bara vara.

2 kommentarer:

www.evaswedenmark.blogspot.se sa...

Syrenblomning två gånger - det är lyx! Jag unnar dig all vila innan packningseländet. Det är skönt att ge efter för tröttheten, det är väl ett sätt att komma ner i varv kan jag tro - jag somnade på soffan igår på blanka eftermiddagen. Skönt!

Annika Estassy sa...

Underbart med en tupplur sådär!