torsdag 15 juli 2010

Himmel över Vätö


Bleu, bleu l'amour est bleu skulle lika gärna kunna döpas om till Bleu, bleu le ciel est bleu...
Vid halvsju i morse åkte vi hem för att släppa in persiennkillen. Han drog fram som en tornado genom lägenheten och vi passade på att tvätta samt packa upp några lådor. Vi hämtade ut våra mattor hos kemtvätten och fick plötsligt upp ångan. Alla flyttlådorna är nu uppackade! Vi har fortfarande en del kvar att flytta över från den gamla lägenheten, en stor källare att tömma samt överblivna möbler att köra över till Myrorna (precis - vi orkar inte sälja dem utan skänker bort rubbet) och jag vet inte vad jag ska göra av mina 33 par skor (källaren?) men vi börjar ändå ana ljuset i tunneln!
Tillbaka på Vätö igen möts vi av denna fantastiska kvällshimmel över ett sund som är lika varmt som kvällsluften (23 grader), det hela ackompanjerat av fin taptospel av någon anonym trumpetist någonstans.

5 kommentarer:

Granne med potatisodlaren sa...

Släng inte skorna. Vilken parad över livets gång. Eller fota dem. Det är får saker som framkallar minnen som skor.

Monika Häägg sa...

Oj, så mycket skor! Inte lätt att ta hand om så mycket.
Vacker himmel!Underbart med en himmel utan moln!

Jane Morén sa...

Hur blått kan det egentligen bli. Och apropå vindsröjningar. Andras gör mig vild av glädje, som en härlig loppis där jag vill rusa runt och kolla allt. Min egen gör mig alldeles oförmögen och trött;-)

Evas blogg sa...

Jag är mest nyfiken på om tavlan är framme hos dig och om den är hel?

Annika Estassy sa...

Ja Eva, tavlan kom fram igår när vi var i stan och den är fin och alldeles hel! Det ska bli så kul att hitta en fin plats åt den.

Vilken bra idé GrannEva att fota skorna!
Monika, när man får som jag kämpa för att hitta fina skor i storlek 35 är det så när som omöjligt att göra sig av med dem.

Jane, vad sägs om att byta? Du tar vår källare och jag tar din vind! :)