fredag 16 juli 2010

Hög härlighetsfaktor

Nu får det räcka med ljuvlighetsrapporter, jag märker hur jag hela tiden upprepar mig. Vädret är underbart (men det får mina växter att vissna och dö), badvattnet ljummet och njutningsfaktorn hög. Hur mycket härlighet orkar man egentligen med innan man blir helt blasé? Och härlighetsfaktorn ökade ytterligare några grader när dottern i morse ringde och aviserade sin ankomst. Hon längtade efter en helg med sol och bad. Jag tror att Vätö kommer att uppfylla hennes önskan. Med råge dessutom.
Detta får bli min sista ljuvlighetsrapport.

4 kommentarer:

www.evaswedenmark.blogspot.se sa...

Annika, känner igen mig. Men snart är allt som vanligt och regnet kommer :)

Annika Estassy sa...

Just nu skulle ett rejält regn kännas riktigt härligt! :)

Jenny L sa...

Jag känner också igen mig - sol, sommar och bad är det enda jag skriver om numera. Så jag blev lite rebellisk och skrev ett kort ironiskt inlägg istället. ;)

Annika Estassy sa...

Såg det Jenny! :)