fredag 30 juli 2010

Källarröjning

Jag hatar källarröjningar. Jag hatade i varje fall att röja vår källare. Piece of cake trodde T att det skulle bli men det blev ett skitigt, tungt och tråkigt mastodontjobb. Men nu är det gjort! Vår gamla källare är alldeles tom och rensopad. Den känns hur stor som helst nu. Den nya är hälften så stor... Tre vändor med fullastad bil till återvinningen, ytterligare två vändor till Myrorna (vi har blivit deras hovleverantör och personalen där bara gapar över allt vi skänker bort), och ett antal vändor till vår nya källare. Det blir många vändor det... Under tiden har städfirman fejat med lägenheten. Jag är dock inte riktigt nöjd med diskhoarna - de blänker för lite. Ska därför strax åtgärda detta. Och sedan, om några timmar, är det dags att lämna över nycklarna till de nya ägarna! En epok är över, en ny börjar och vi ska aldrig spara på oss en enda onödig pryl mer...

7 kommentarer:

Granne med potatisodlaren sa...

Åh vad jag är avis! Du har klarat av att göra dig av med allt som inte behövs. Det kallar jag en jätteinsats. För det är svårt när man håller på. Grattis Annika och T nu har ni en ny lägenhet och en massa plats för nya tankar.

Marie sa...

Trots att det är jobbigt, så känns det skönt efteråt....bara man nu verkligen kunde hålla löftet om att aldrig mer spara på sådant som "kanske kan vara bra att ha" Kram och lycka till med den nya epoken.

Maria Björkman sa...

Jag ska komma ihåg det där sista du skriver. Lika mycket som jag kommer ihåg att du förra våren lovade börja yoga till hösten. 2009. ;-) Varmt grattis till röjet, och lycka till på nya boplatsen!

www.evaswedenmark.blogspot.se sa...

Grattis! Till röj och flytt. Min röjning var mer flytta runt alla lådor och möbler... usch vad det är svårt att slänga!

Rose-Mari sa...

Lycka till med nya lägenheten nu när den gamla är avklarad. Jag har lovat mej själv flera gånger att inte spara något "bra att ha", men tyvärr förändras åsikterna om vad som är bra att ha ibland.

Kim M Kimselius sa...

Tänkte precis likadant som du när jag flyttade för 15 år sedan, nu ska jag aldrig spara på en enda onödig sak igen... Kan inte säga att jag har hållit det löftet till mig själv. Hoppas att du lyckas! Kram Kim

Annika Estassy sa...

Tack för alla grattis och lyckönskningar! Det känns otroligt skönt att det hela nu är över och avklarat. Jag ska försöka leva som jag lär men så länge man inte flyttar så slipper man fundera över om man uppfyllt sitt löfte eller inte! ;)
Jag tror att det bor en ekorre i oss alla...