söndag 4 juli 2010

Piontider på Vätö

I går fortfarande en knopp, idag en fullt utslagen blomma. Hade jag vetat hur cerisefärgad denna sort är hade jag nog aldrig valt den. Men nu är det som det är. Två stora, praktfulla ruggar pioner gräver man helt enkelt inte upp, oavsett färgen. Dock väljer jag nu endast milda pasteller när jag köper nya pionplantor.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Men den är rätt så fräck Annika! Inte i mängder, men så någon eller några.
Jag gjorde ett misstag med färger med en hibiskushäck jag ville ha, jag ville ha röda, och när de väl var i jord, och nästan jag med efter allt grävande, de började blomma och de var fisrosa med vita ränder. Det såg ut som ingången till Polkagrisland.

Pia sa...

Underbar ändå i all sin prakt!
Ibland får man ha lite överseende med färgen. :)

Annika Estassy sa...

Kanske inget fel på färgen fast mot en faluröd källarvägg...
Underbart Carina med fisrosrandiga hibiskusar! :D Fast är inte en hibiskushäck underbar oavsett färg?