onsdag 21 juli 2010

Ett litet bo vi sätta vill

Planen var att vi skulle ha semester när solen sken och ordna med det sista av ut- och inflyttning när regnet strilade. Planen var inte att solen skulle skina vareviga dag!

T jobbar denna vecka och i normala fall skulle jag har varit på Vätö under tiden. Men nu är ju inget normalt denna sommar så jag följde med tillbaka hem för att flytta färdigt. Allt tar ju så mycket längre tid än beräknat och jag tycker att T redan gjort sin beskärda del!
Vi har varit till tippen en sväng, till Myrorna två omgångar (gissa om de blev glada!) men har fortfarande inte tömt våra garderober (hur sjutton ska vi få plats med allting?). Nästa vecka är det dags för källaren... Jag far runt som en iller, jag kånkar och jag bär, jag hittar märkliga saker i kyl- och frys (bladspenat från före 00-talet!) och fötterna värker på kvällarna. Men vilken motion jag får!

Samtidigt kan jag inte låta bli att ordna med den nya lägenheten - jag vill ju att vi ska bo i ett fungerande hem under tiden och inte på ett lager. Det tråkiga med att rensa upp det gamla efter sig måste kombineras med det roliga i att inreda det nya.
Vi hittade förresten en fint litet skrivbord på Ikea, ett rött!

4 kommentarer:

www.evaswedenmark.blogspot.se sa...

Du är tapper! Jag orkar inte många knop i denna värme. Vad fint det ser ut - och tänk att det fanns ett RÖTT skrivbord :)

Annika Estassy sa...

Jag har nog vant mig vid värmen, reagerar inte alls på den längre utan kan knoga på som vanligt. Gissa om jag kommer att frysa när det vänder...
Ja, ett rött skrivbord - det var ju otippat! :)

Anonym sa...

Det ser väldigt fint ut Annika! Men så är det just det där trista, att plocka upp efter sig på en plats man redan har lämnat mentalt.
Bara att göra som du gör tror jag, stå ut och rensa och sen få dyka in i det nya och spännande!

Annika Estassy sa...

Tack Carina! Tur dock att inte T sett din lägenhet - då skulle han vilja emigrera till Dominikanska Republiken på direkten!