måndag 19 juli 2010

Vår nya kelgris

Vi tog flytten som ursäkt till att skaffa en ny dator. "Vilken typ vill ni ha?" frågade säljaren där vi stod rådvilla framför tre mycket långa rader av olika bärbara datorer. "Bärbar, stor skärm, kraftfull, snygg design och absolut inte svart" var våra krav. Det blev en Sony Vaio ur E-serien. Fråga mig inte vad det betyder - antagligen att vi betalat mer än vad vi behövt. Men snygg är den!

6 kommentarer:

Granne med potatisodlaren sa...

Det kanske skulle vara den dator som jag kan köpa. Mina yngre vänner är helt säkra; Jag borde köpa en Mac enligt dem. Men min support här hemma vill bara hålla på med PC. Jag är fortfarande i valet och kvalet.

www.evaswedenmark.blogspot.se sa...

När det gäller datorer finns bara ett som gäller för mig: Mac - jag är för evigt trogen och hängiven. Macen och jag, vi tänker likadant. Vill dessutom ha en iPad....

Evas blogg sa...

Härligt! Själv har jag införskaffat en android mobil, med mängder av funktioner. Visst behöver vi lite skojiga saker emellanåt!?

Kim M Kimselius sa...

Ser jättesnygg ut! Själv är jag PC-frälst. Tror det beror på vad man började jobba med. Vad det än är så fastnar man där, eller vad tror du? Kram Kim

Annika Estassy sa...

Jag började mitt dataliv med Mac och gick sedan över till PC pga jobbet. Gillar båda men håller mig numera till PC eftersom jag är van vid det. Det bor nog en liten tekniknörd i mig - har nu ägnat morgonen åt att installera IP telefonin och bredband i vår nya lägenhet. Har funderat på en android telefon men känner inget större sug - tycker de är för otympliga. Och läsplatta - nej, det går bort!

Maria Björkman sa...

Efter att ha blivit frälst på iPhone, så vore det SÅ häftigt med en Mac. Men det är inte kompatibelt med jobbet. Men iPad lockar våldsamt!