onsdag 7 juli 2010

Sommarkväll

Imorgon ska jag göra mer än vad jag gjort idag ty idag är det inte mycket jag gjort. Vi avslutar denna sköna dag med att sitta en stund på altanen och kura skymning. Myggen har inte upptäckt oss ännu, kanske att de torkat bort? För om någon undrar var solen finns så är den här, över Vätö.

7 kommentarer:

Pia sa...

Det syntes på Er att Ni hade en skön dag! Så roligt att träffas igen och att också få träffa T.

Ha en skön fortsättning på sommaren!
Kram!

Jenny L sa...

Ljuvligt att få "kura skymning"!

www.evaswedenmark.blogspot.se sa...

Myggfri sommarkväll i sol är något alldeles underbart!

Granne med potatisodlaren sa...

Håller med Eva på ön. Myggfritt är en lisa. Idag är mitt mål att hitta myggtabletter som jag ska ha i Högsön.

Ps. Du har städat allt ser jag. Lugnt och rent blev det på bloggen.
Fint!

Annika Estassy sa...

Du har så rätt så Granne Eva - jag har städat på bloggen! :)
Ja Pia, kul att stöta på varandra! Fast nästa gång struntar vi i fikasugne T och går iväg du och jag för att prata mer! Hoppas du får tre underbara veckor i Spanien!
Det finns för- och nackdelar med allt - vi har en solig och torr tomt som är utsatt för de flesta vindar och får alltid binda fast vår parasoll. Å andra sidan har vi väldigt lite mygg och de kommer först vid mörkets inbrott.

Jane Morén sa...

Underbar bild på underbar utsikt!

Annika Estassy sa...

Tack Jane!